Jitrnice, jelita, tlačenka, škvarky, škvarková pomazánka, uzený vepřový jazyk s křenovou majonézou a další zabijačkové pochoutky ... k tomu servírujeme - beraní rohy, sterilovaný okurek, kysané zelí, hořčice, cibule a řemeslný chléb BRNO
Černá s kroupami
Dršťková
Mix talíř masa vytaženého z kotla jazyk, koleno, srdce, lalok, vepřová hlava - a k tomu (beraní roh, st. okurek, kysané zelí, hořčice, křen, cibule, řemeslný chléb BRNO)
Guláš z vepřových srdíček, houskový knedlík
Pečený bůček v medovo- chilli marinádě, strouhaný křen, tuřanské zelí, opečený řemeslný chléb BRNO
Pečená jitrnice nebo jelítko, kysané bílé zelí, vařené brambory
Kynutý knedlík plněný škvarky, kysané bílé zelí, vídeňská cibulka
Výpečky z vepřového boku, červené zelí, houskový knedlík
Smažená krkovička na sádle, vařené brambory, okurkový salát
1ks Pečené vepřové koleno (doporučujeme pro dvě osoby) strouhaný křen, sterilovaný okurek, tuřanské zelí, hořčice, řemeslný chléb BRNO
Smažená vepřová játra, Vídeňský bramborový salát nebo vařené brambory, tatarská omáčka
1ks Švestkový táč s drobenkou ovoněný slivovicí